Search
Close this search box.

Wijkfeest Vollenhove

Dit weekend bruiste Vollenhove van de activiteiten. Op zaterdag was het het jaarlijkse wijkfeest georganiseerd door een aantal maatschappelijke organisaties. Het was vooral veel plezier voor kinderen uit de wijk met tal van kinderactiviteiten.  Zo werd er op het trapveldje een voetbal toernooi gespeeld. Voor het winnende team en de nummer 2 was er een mooie oranje bal. Omdat alle deelnemers winnaars waren was er voor iedereen een medaille.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More