Search
Close this search box.

Het Oranjegevoel van de Johan Van Oldenbarneveltlaan

Nummer 45 op de Johan Van Oldenbarneveltlaan is al een paar weken volledig Oranje uitgedost. Her en Marie zijn helemaal voor Oranje. Morgen bij goed weer zit de hele tuin vol om ons Oranje tegen de Aussies te laten spelen.  De slabs (Aussie voor 24 blikjes) met Pitt bier liggen al in de ijskast.  Over de uitslag  morgen tegen de Aussies zegt Her:  ‘No Worries Mate!  Skippy kan het vergeten’.

20140617_MLB2417 20140617_MLB8456 20140617_MLB8485

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More