Search
Close this search box.

Oogje op: Familie Fickweiler – Broederplein 7

Vandaag in Oogje op: De familie Fickweiler  van het Broederplein 7.  Mijnheer fickweiler is geboren en getogen op het Broederplein. Hij woont er feitelijk al zijn hele leven. Op de vraag of hij ooit wel eens ergens anders heeft gewoond antwoordde hij: “Dat hij ook een aantal jaren op het Zusterplein heeft gewoond. Dat het toch heel anders was.  Wie zou er niet zijn hele leven van dit uitzicht willen genieten.

Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist Oog op Zeist

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More