Search
Close this search box.

Jubileum Expo Rina van Kilsdonk in P’Arts dit weekend

Jubileum Expo Rina van Kilsdonk in P’Arts op 21 en 21 juni in P’Arts. Dit jaar is Rina van Kilsdonck niet te vinden op de Dag der Kunsten op Slot Zeist. Ze houd haar eigen Jubileum Expositie. Haar schilderijen zijn wisselend figuratief en abstract. Het meest gekozen onderwerp is ‘oude culturen’ waarvoor zij inspiratie opdoet: uit boek, film, muziek en reisontmoetingen.

Rina is Lid van Kunstgilde Leersum en van schildersvereniging De Toets Zeist, waar zij in het bestuur zit. Ze was Initiatiefneemster Open Atellierroute Zeist.

Stichting P’Arts is gevestigd aan de Antonlaan 185 Het oude Eneco gebouw. De expositie is geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

e-mail: rinavankilsdonk782@gmail.com

www.rinavankilsdonk.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More