Search
Close this search box.

Jubileum Expo Rina van Kilsdonk in P’Arts dit weekend

Jubileum Expo Rina van Kilsdonk in P’Arts op 21 en 21 juni in P’Arts. Dit jaar is Rina van Kilsdonck niet te vinden op de Dag der Kunsten op Slot Zeist. Ze houd haar eigen Jubileum Expositie. Haar schilderijen zijn wisselend figuratief en abstract. Het meest gekozen onderwerp is ‘oude culturen’ waarvoor zij inspiratie opdoet: uit boek, film, muziek en reisontmoetingen.

Rina is Lid van Kunstgilde Leersum en van schildersvereniging De Toets Zeist, waar zij in het bestuur zit. Ze was Initiatiefneemster Open Atellierroute Zeist.

Stichting P’Arts is gevestigd aan de Antonlaan 185 Het oude Eneco gebouw. De expositie is geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

e-mail: rinavankilsdonk782@gmail.com

www.rinavankilsdonk.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More