Search
Close this search box.

Oranjegevoel van de Torenflat (Vollenhove)

Ook de bewoners van de Torenflat zaten met veel opgekropte adrenaline van het duel tegen de Aussies. Dit werd afgereageerd door zichzelf even Robben en van Persie te wanen. Het trapveldje naast de flat was voor hen even Estadio Vollenhove

20140618_MB72559 20140618_MB72569

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More