Search
Close this search box.

Nationale Modderdag: “Zeist moet er nog even aan wennen”

Op Vrijdag 27 juni 2014 organiseerde  Sportservice Zeist in samenwerking met Zwembad Dijnselburg de Nationale Modderdag. De activiteiten vinden plaats op het buitenterrein van Zwembad Dijnselburg. Tijdens de Modderdag waren er allerlei spellen te doen waarbij je lekker vies kon worden. Zoals modderworstelen, buikschuiven, moddergooien etc. Na al dat gemodder werd je lekker schoongespoten door een echte brandspuit van de Zeister brandweer. De vrijwillers van de Brandweer hadden er minstens net zo veel lol in als de kinderen.

20140627_MLB9576 20140627_MLB9587 20140627_MLB9634 20140627_MLB5068 20140627_MLB5058

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More