Search
Close this search box.

Alleen Zaterdag 28/6 nog te zien Solo Expositie van Toos van Poppel in De Villa (Mooi Zeist)

Velen hebben de solo expositie enkele weken geleden in Villa Mooi Zeist gemist. Daarom dit weekend een extra kans de expositie, met 58 werken,  te bezoeken. Dit weekend  bent u van harte welkom! Op de foto’s is Toos in actie in de Villa tijdens het begeleiden van het schilderij van de Seven Bridges Foundation. Afgelopen vrijdag.  Toen is er door een aantal kinderen met hun roots in Sri Lanka een schilderij gemaakt, dat gaat dienen als banner voor het werk van deze foundation.

20140620_MLB2717 20140620_MLB2767 20140620_MLB2700 20140620_MLB2755

Villa Mooi Zeist: Utrechtseweg 9, Zeist. Vrijdag 27 juni 18.30 -22 uur  en   zaterdag 28 juni  12-17 uur.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More