Search
Close this search box.

Meten met 2 maten

Iedere dag verbaas ik mij erover dat er zoveel auto’s geparkeerd staan op het fietspad langs de Utrechtseweg net buiten Zeist. Terwijl je elders in de gemeente Zeist onmiddellijk een bon krijgt als je niet geparkeerd staat op een officiële parkeerplaats. Zoals dat regelmatig het geval is rondom het station Driebergen-Zeist. Ik vraag mij af of dit komt omdat het vooral parkeerders zijn die werken in het kantoor van de politie net buiten Zeist.

Wat is jullie mening hierover?

20140708-_MLB7578

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More