Search
Close this search box.

Meten met 2 maten

Iedere dag verbaas ik mij erover dat er zoveel auto’s geparkeerd staan op het fietspad langs de Utrechtseweg net buiten Zeist. Terwijl je elders in de gemeente Zeist onmiddellijk een bon krijgt als je niet geparkeerd staat op een officiële parkeerplaats. Zoals dat regelmatig het geval is rondom het station Driebergen-Zeist. Ik vraag mij af of dit komt omdat het vooral parkeerders zijn die werken in het kantoor van de politie net buiten Zeist.

Wat is jullie mening hierover?

20140708-_MLB7578

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More