Search
Close this search box.

Meten met twee maten (2)

Gisteren een kleine discussie ontketend met een aantal volgers over het parkeren van medewerkers en bezoekers van het kantoor van VTSPN op de Utrechtseweg net buiten Zeist. Volgens de wegen verkeerswet mag je buiten de bebouwde kom in de berm parkeren. Of daar het fietspad ook toe behoort? Oordeel zelf aan de hand van de foto’s van mijn eerdere blog van gisteren “meten met 2 maten 1”

Hoe zit het met de regelgeving over het parkeren op bruggen en viaducten? Is er iemand, die weet hoe dat zit?  Het echte probleem is dat de handhaving voor dit stukje weg bij de gemeente de Bilt ligt en niet bij de gemeente Zeist. De handhavers van de gemeente de bilt komen hier niet.

Bureau VTSPN met foutparkeerders
Bureau VTSPN met foutparkeerders
Bureau VTSPN met foutparkeerders
Bureau VTSPN met foutparkeerders
Bureau VTSPN met foutparkeerders
Bureau VTSPN met foutparkeerders
Bureau VTSPN met foutparkeerders
Schoolvoorbeeld van parkeren op een viaduct Bureau VTSPN de Bilt

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More