Meten met twee maten (2)

Bureau VTSPN met foutparkeerders

Gisteren een kleine discussie ontketend met een aantal volgers over het parkeren van medewerkers en bezoekers van het kantoor van VTSPN op de Utrechtseweg net buiten Zeist. Volgens de wegen verkeerswet mag je buiten de bebouwde kom in de berm parkeren. Of daar het fietspad ook toe behoort? Oordeel zelf aan de hand van de foto’s van mijn eerdere blog van gisteren “meten met 2 maten 1”

Hoe zit het met de regelgeving over het parkeren op bruggen en viaducten? Is er iemand, die weet hoe dat zit?  Het echte probleem is dat de handhaving voor dit stukje weg bij de gemeente de Bilt ligt en niet bij de gemeente Zeist. De handhavers van de gemeente de bilt komen hier niet.

Bureau VTSPN met foutparkeerders

Bureau VTSPN met foutparkeerders

Bureau VTSPN met foutparkeerders

Bureau VTSPN met foutparkeerders

Bureau VTSPN met foutparkeerders

Bureau VTSPN met foutparkeerders

Bureau VTSPN met foutparkeerders

Schoolvoorbeeld van parkeren op een viaduct Bureau VTSPN de Bilt

 

 

Voor Jou Uitgezocht

  • titus
    11 juli 2014 op 17:07

    En daar mogen dan die tientallen fietsende scholieren en forensen (Zeist uit en in) tussendoor. Ik zal vast de enige niet zijn die daar af en toe een openzwaaiende portier moet ontwijken (waar amper ruimte voor is).
    Gemeente De Bilt: tijd voor wat schrijfrondes!