Search
Close this search box.

Brand in Paviljoen de Grashoek op Dennendal

Vandaag in 1982 was er een grote brand op Dennendal in Den Dolder. In de nacht van 12 op 13 juli  brandde de Grashhoek uit. Daarbij kwamen 6 bewoners om het leven. Als herinnering aan dit tragische ongeluk is er op het terrein van  Dennendal sinds 1995 een herdenkingsplek aangelegd. Dit ter nagedachtenis aan:   Deze plek ligt achter de Prinses Maxima Manege in Den Dolder. Meer informatie vind u in de Digibron Kenniscentrum van de gereformeerde gezindte. 

Herdenkingsplek Brand in de Grashoek op Dennendal 12-13 juli 1982. Deze plek ligt achter de Prinses Maxima Manege in Den Dolder
Bank met Informatieplaquette . Herdenkingsplek Brand in de Grashoek op Dennendal 12-13 juli 1982.
Herdenkingsplek Brand in de Grashoek op Dennendal 12-13 juli 1982. Deze plek ligt achter de Prinses Maxima Manege in Den Dolder
Herdenkingsplek Brand in de Grashoek op Dennendal 12-13 juli 1982. Deze plek ligt achter de Prinses Maxima Manege in Den Dolder
Herdenkingsplek Brand in de Grashoek op Dennendal 12-13 juli 1982. Deze plek ligt achter de Prinses Maxima Manege in Den Dolder
Informatieplaquette herdenkingsplek Brand in de Grashoek op Dennendal 12-13 juli 1982

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More