Search
Close this search box.

Laatste stage dag bij Abrona

Michelle de Backer zit even te genieten met een bewoner van Abrona op het grasveld van het centrale plein op Sterrenberg. Ze heeft haar laatste stage dag. Volgende week gaat ze ergens anders stage lopen. 

2014071020140710-_MLB7818
Michelle de Backer
2014071020140710-_MLB7816
Michelle de Backer

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More