Search
Close this search box.

Opfris beurt voor entree kindercentrum “de Berk”

Zes medewerkers van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum  hebben afgelopen vrijdag de entree van de Berk een opfris beurt gegeven. De suffe toegang van het oude pand was hard aan een opknapbeurt toe. Kindercentrum “de Berk” is een dagopvang voor kinderen met zware of meervoudige beperkingen. De kinderen worden ingedeeld in verschillende groepen afhankelijk van de beperking en de leeftijd zodat ze de juiste zorg krijgen.

Met behulp van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en  het zoeken naar creatieve oplossingen is het toch gelukt om de entree op te knappen. Oorspronkelijk was het opknappen wel begroot. Door de bezuinigingen in de zorg en de overgang van zorg taken was er geen budget meer.

20140711_MLB7932 20140711_MLB7961 20140711_MLB7953 20140711_MLB7921

 

Deze maatschappelijke match is mogelijk gemaakt door Samen voor Zeist.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More