Opfris beurt voor entree kindercentrum “de Berk”

Opknapbeurt voor Reinaerde de Berk

Zes medewerkers van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum  hebben afgelopen vrijdag de entree van de Berk een opfris beurt gegeven. De suffe toegang van het oude pand was hard aan een opknapbeurt toe. Kindercentrum “de Berk” is een dagopvang voor kinderen met zware of meervoudige beperkingen. De kinderen worden ingedeeld in verschillende groepen afhankelijk van de beperking en de leeftijd zodat ze de juiste zorg krijgen.

Met behulp van Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum en  het zoeken naar creatieve oplossingen is het toch gelukt om de entree op te knappen. Oorspronkelijk was het opknappen wel begroot. Door de bezuinigingen in de zorg en de overgang van zorg taken was er geen budget meer.

20140711_MLB7932 20140711_MLB7961 20140711_MLB7953 20140711_MLB7921

 

Deze maatschappelijke match is mogelijk gemaakt door Samen voor Zeist.

 

 

Voor Jou Uitgezocht

  • Romée
    14 juli 2014 op 20:32

    Het is inderdaad lekker opgefrist. Bedankt daarvoor! Ik wil alleen wel graag vermelden dat het niet alleen een dagcentrum is voor kinderen met een zware of meervoudige beperking. Zeker in de aanvangs-/observatiegroep zitten ook kinderen die een ontwikkelingsachterstand hebben met een schoolperspectief. Zij hebben echter langer de tijd nodig om die overstap te maken.