Search
Close this search box.

Nog 3 kansen om “Cheese” te zien

Cheese is de spectaculaire  musical van KSG de Breul. Cheese wordt opgevoerd in de Marsman zaal van Figi. Inmidddels  zijn er twee opvoeringen geweest en begint de cast lekker ingespeeld te raken. Nu is het moment om een middag of avond te gaan genieten van deze spetterende typisch Nederlandse jeugd musical. Het verhaal grijpt terug op de roemruchte tijd van de kraak beweging uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Veel bekende Nederlandse hits uit, die periode van de popgeschiedenis worden door leerlingen van de Breul gezongen.

De musical is het afgelopen jaar voorbereid door leerlingen en docenten. Alle aspecten zijn tot in de puntjes  verzorgd.

Alle foto’s bekijken van de uitvoering kan hier

Meer informatie in ons eerdere item Flashmob Cheese op Belcour en op de website van de musical

OOZ_140714_9348Voorstellingen

Dinsdag avond 15/7
Aanvang 19:30
Zaal open 19:00
Prijs € 10,–

Woensdag middag 16/7
Aanvang 14:00
Zaal open 13:30
Prijs € 5,–

Woensdag avond 15/7
Aanvang 19:30
Zaal open 19:00
Prijs € 10,–

Kaartverkoop voorafgaande aan de voorstelling in de Foyer van Figi. De zaal zit al lekker vol. Er zijn voldoende plaatsen.

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More