Nog 3 kansen om “Cheese” te zien

Cheese is de spectaculaire  musical van KSG de Breul. Cheese wordt opgevoerd in de Marsman zaal van Figi. Inmidddels  zijn er twee opvoeringen geweest en begint de cast lekker ingespeeld te raken. Nu is het moment om een middag of avond te gaan genieten van deze spetterende typisch Nederlandse jeugd musical. Het verhaal grijpt terug op de roemruchte tijd van de kraak beweging uit de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Veel bekende Nederlandse hits uit, die periode van de popgeschiedenis worden door leerlingen van de Breul gezongen.

De musical is het afgelopen jaar voorbereid door leerlingen en docenten. Alle aspecten zijn tot in de puntjes  verzorgd.

Alle foto’s bekijken van de uitvoering kan hier

Meer informatie in ons eerdere item Flashmob Cheese op Belcour en op de website van de musical

OOZ_140714_9348Voorstellingen

Dinsdag avond 15/7
Aanvang 19:30
Zaal open 19:00
Prijs € 10,–

Woensdag middag 16/7
Aanvang 14:00
Zaal open 13:30
Prijs € 5,–

Woensdag avond 15/7
Aanvang 19:30
Zaal open 19:00
Prijs € 10,–

Kaartverkoop voorafgaande aan de voorstelling in de Foyer van Figi. De zaal zit al lekker vol. Er zijn voldoende plaatsen.

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

Voor Jou Uitgezocht

 • Hellen Lourens-van Koert
  15 juli 2014 op 15:21

  Beste Mel,
  wat een geweldige foto’s van gisterenavond! Ze staan er mooi op, onze Breulse talenten. Wellicht kunt u nog contact opnemen met Mevr. E van Kesteren, zij verzorgd de digitale nieuwsbrief op de Breul en vroeg om beeldmateriaal.
  Zomerse groet van Hellen

 • Maria Witmer
  20 juli 2014 op 14:18

  Beste Mel,

  De musical was een geweldige belevenis, al die energie van zo veel jonge mensen. Professioneel, leuk en ook nog met een boodschap. Je hebt prachtig de energieke en sfeervolle momenten vastgelegd, als ik de fotoserie bekijk ben ik weer helemaal terug in het theater. Wat een mooie belichting.

 • %d bloggers liken dit: