Search
Close this search box.

’t Jagershuys (1)

’t Jagershuys ligt verscholen in de bossen langs de Woudenbergseweg, maar vele Zeistenaren weten de weg inmiddels wel te vinden naar dit AlaKart & Pannenkoekenhuis. Overigens kun je er ook prima terecht voor een High Tea of Barbecue arrangement. Je kunt er zelfs een zaal huren voor een vergadering. Even weg van je stoffige kantoor…

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More