Search
Close this search box.

Gemeente Zeist gaat ver in het vastleggen van het straatmeubilair

Ten einde het wegnemen van straat meubilair te voorkomen heeft de gemeente Zeist besloten om sommige objecten met een verhoogd risico aan de ketting te leggen. Zoals hier te zien is voor C1000 van Eik op de Johan v. Oldenbarneveldtlaan, 

Oog op Zeist
Straatmeubilair aan de ketting

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More