Search
Close this search box.

Gemeente Zeist gaat ver in het vastleggen van het straatmeubilair

Ten einde het wegnemen van straat meubilair te voorkomen heeft de gemeente Zeist besloten om sommige objecten met een verhoogd risico aan de ketting te leggen. Zoals hier te zien is voor C1000 van Eik op de Johan v. Oldenbarneveldtlaan, 

Oog op Zeist
Straatmeubilair aan de ketting

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More