Search
Close this search box.

komkommertijd: Aliens gespot op de markt

Afgelopen donderdag zijn er mogelijk aliens gespot tussen heb winkelende publiek op de markt in Zeist. Tijdens de op handen zijnde komkommertijd verschijnen er vaak berichten over bijzondere verschijningen in de media in Nederland. Wij van oogopzeist.nl hadden de primeur. Tussen het winkelende publiek in Zeist werden een aantal aliens gespot, die hun informatie hadden onttrokken aan de verkeerde “Carry On.. ” film.

Bij nader onderzoek bleek het om een vossenjacht van een scouting kamp te gaan. Het waren wel aliens maar dan waarschijnlijk uit Noord Holland.

Aliens?
Aliens?
Aliens?
Aliens?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More