Search
Close this search box.

Stikkers

Een stikker op je auto kan informatief zijn. Je kan het ook overdrijven. Het kan ook zo zijn dat deze stikkers een ander doel dienen. Zouden ze nodig zijn om het de carrosserie bij elkaar te houden.

Niet plakken op de voorruit
Niet plakken op de voorruit
Beplakte auto
Beplakte auto
Beplakte auto
Beplakte auto

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More