Search
Close this search box.

Brandweer Kazerne Dijnselburgerlaan 5

Alles rustig bij de brandweer Kazerne aan de Dijnselburgerlaan. Met al dat water van de afgelopen dagen was de kans op bos en heide branden niet erg groot.

Brandweer Kazerne Dijnselburgerlaan 5
Brandweer Kazerne Dijnselburgerlaan 5

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More