Search
Close this search box.

Speeltuin Laan van Vollenhove (1)

In Zeist zijn ontzettend veel speeltuinen en speelplekken voor kinderen te vinden. Van hele grote goed onderhouden speelplekken tot een speelplek met maar een speeltoestel. Niet alle speelplekken zijn even gezellig. In de zomer maanden zal ik regelmatig in een of meerdere foto’s en dergelijke speelplek in beeld brengen.

De eerste speelplek ligt bij Laan van Vollenhove 2191 3706 GW Zeist naast het schoolgebouw.

OOZ_140720_2189 OOZ_140720_0293 OOZ_140720_0278 OOZ_140720_0271 OOZ_140720_0295

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More