Search
Close this search box.

Rode tuinbanken

Ze lijken ervoor te staan. Heerlijk wegdromen in een lekker zomer zonnetje in het centrum van Zeist. Om plaatst te mogen nemen op de bank zal je ze eerst moeten aanschaffen. Nu was het weer sinds zaterdag niet zo dat er van wegdromen in de zon sprake kon zijn.

Zonnen op de bank
Zonnen op de bank

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More