Search
Close this search box.

Brocante garage sale Fransen van de Puttelaan 22

Wie op zaterdagmiddag in de Fransen van de Puttelaan komt kan vrijwel iedere weekend terecht voor een garage sale. Gepensioneerde Rob Schimmel biedt vanuit zijn omgebouwde garage bijzondere brocante tuinspullen aan. Rob met een achtergrond in diergeneeskunde vind het leuk om allerlei rommelmarkten af te lopen om daar bijzondere spulletjes vandaan te halen.

Als het sandwichbord op de weg staat is Rob aanwezig en vind hij het leuk om je dingen te laten zien.

Rob Schimmel voor zijn garage met allemaal brocante spulletjes.


OOZ_140719_9879

OOZ_140719_9875 OOZ_140719_9887

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More