Search
Close this search box.

achteruitkijkspiegel

Wandelen met kind op de rug heeft zo zijn voordelen. Uiteindelijk valt het heerlijk in slaap op de cadans van vaders voetstappen. Het is alleen wat lastig in de gaten te houden of bijvoorbeeld het petje nog goed zit. Deze slimme wandelaar, die ik gisteren in de buurt van Blikkenburg trof had daar wat op gevonden. Met een achteruitkijk spiegel kan je alles goed in de gaten houden.

OOZ_140723_0568

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More