Search
Close this search box.

Intermetzo Zonnehuizen Zeist

Aan de Utrechtseweg Het buiten van Intermezzo Zonnehuizen aan de Utrechtseweg. Waar vooral kinderen met een persoonlijke problematiek een tijdelijk thuis kunnen vinden.

OOZ_140719_0022

Intermetzo Zonnehuizen Zeist
Utrechtseweg 69, Zeist (Veldheim)
Postbus 99, 3700 AB Zeist
T: 030 694 5300

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More