Poetische wandeling door Zeist met Henjo Hekman)

De Algemene Senioren Zeist organiseerde deze week een poëtische wandeling door Zeist. Zeister nachtburgemeester en dichter Henjo Hekman nam de senioren mee op een wandeling door Zeist in gedichten.  Henjo droeg werk voor van bekende zowel als onbekende dichters.   Vele bekende en onbekende plekken in Zeist werden in beeld en woord aangedaan zonder een stap te verzetten.

Henjo Hekman (1948) is opleider en trainer in bedrijven; hij is tevens schrijver, dichter, blueszanger en Nachtburgemeester van Zeist, waar hij ook woonachtig is. Locatie: Torenlaan Theater, Torenlaan 38. Zaal open vanaf 19.00 uur. Toegang en koffie gratis. Collecte na afloop. Dit is een activiteit van de Algemene Seniorenvereniging Zeist voor leden en introducees.

Henjo Hekman

Henjo Hekman

Voor Jou Uitgezocht