Search
Close this search box.

Poetische wandeling door Zeist met Henjo Hekman)

De Algemene Senioren Zeist organiseerde deze week een poëtische wandeling door Zeist. Zeister nachtburgemeester en dichter Henjo Hekman nam de senioren mee op een wandeling door Zeist in gedichten.  Henjo droeg werk voor van bekende zowel als onbekende dichters.   Vele bekende en onbekende plekken in Zeist werden in beeld en woord aangedaan zonder een stap te verzetten.

Henjo Hekman (1948) is opleider en trainer in bedrijven; hij is tevens schrijver, dichter, blueszanger en Nachtburgemeester van Zeist, waar hij ook woonachtig is. Locatie: Torenlaan Theater, Torenlaan 38. Zaal open vanaf 19.00 uur. Toegang en koffie gratis. Collecte na afloop. Dit is een activiteit van de Algemene Seniorenvereniging Zeist voor leden en introducees.

Henjo Hekman
Henjo Hekman

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More