Search
Close this search box.

Live model tekenen tijdens Walk Art markt

Onder leiding van Maaike Kramer konden ervaren en on ervaren kunstenaars hun artistieke kwaliteiten uitproberen met het tekenen van een aan liggend model. Het model had ook een prachtige dag  liggend in het zonnetje in het Walkart park. Alle kunstwerken werden direct aan het model gepresenteerd.

Of Maaike Kramer nog nieuwe talenten heeft ontdekt? “Er zit zeker veel artistieke potentie in Zeist” volgens Maaike. Voor een ieder met artistieke ambities  heeft het Kunstenhuis waar Maaike Kramer docent is wel een leuke Cursus.

Maaike kramer is zelfstandig kunstenaar en docent in Zeist. Meer weten over Maaike 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More