Search
Close this search box.

Lobbus: Het bisonveld is er klaar voor!

De komende 3 weken kunnen basisschool leerlingen zich weer uitleven op Lobbus.  Lobbus 2014 vindt plaats van 11 augustus tot en met 29 augustus!

Lobbus is een bruisend kindervakantiespektakel in Zeist op het Bisonveld voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Alle kinderen uit de regio Utrecht zijn welkom. Lobbus is uitgegroeid tot een fenomeen, geleid door een zeer enthousiaste organisatie.  Informatie over Lobbus vind je hier

Op Lobbus vinden we integratie erg belangrijk daarom zijn ook kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking of gedragsproblemen welkom. Wil je meer informatie, klik dan hier.

De weekthema’s voor dit jaar zijn bekend!

OOZ_140809_3158

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More