Search
Close this search box.

Dames ‘We gaan weer voetballen!’

Het nieuwe voetbalseizoen voor de amateurs staat weer op het punt van beginnen. De selectie van dames 1 en 2 van Saestum zijn weer begonnen met trainen. Onder een een zacht augustus avondzonnetje werden de eerste trainingen weer op gestart. De door de zon gebruinde dames hadden nog wat moeite om het balgevoel weer terug te krijgen.  Aanstaande Zaterdag spelen de dames hun eerste oefenwedstrijd

Meer informatie via Saestum

Bal aan de voet houden bij Seastum
Bal aan de voet houden bij Saestum
Inschieten van de keeper
Inschieten van de keeper
Warming Up Seastum
Warming Up Saestum
Balgevoel
Balgevoel terugkrijgen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More