Search
Close this search box.

Verkeersinformatie: N224 Woudenbergseweg ’s nachts afgesloten

N224 Woudenbergseweg ’s nachts afgesloten voor wegwerkzaamheden. Tussen 20:00 en 06:00 uur wordt er omgeleid via Austerlitz. Binnen enkele dagen een fotoserie over de nachtelijke werkzaamheden aan de N224. Einde bericht.

OOZ_140813_3540
Omleiding via Austerlitz. N234 Woudenbergseweg ’s nachts afgesloten

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More