pompoenentijd? Nee, het is nog komkommertijd.

Pompoenentijd

Een trouwe fan van oog op Zeist beklaagde zich er over dat de nieuwswaarde van de berichten op oog op Zeist op dit moment wat lager is. Dit wordt gedeeltelijk veroorzaakt door de zo genaamde komkommertijd. In Zeist is het op dit moment erg stil. Iedereen is nog aan het genieten van 2 heerlijke vakantie weken. Terwijl elders in het land de scholen alweer zijn begonnen.

“Beste fan:”Ik snap dat je snakt naar al die leuke nieuwswaardige OogOpZeist foto’s en  berichten. Helaas is het behoorlijk komkommertijd voor wat betreft nieuwswaardige zaken. Daarom plaatsen wij ook gewoon mooie plaatjes van Zeister plekjes. Ik beloof je als de pompoenen weer in het nieuws zijn en de pepernoten weer bij het kruidvat te koop zijn de nieuwswaardige items van zelf weer langskomen. 

Wie niet kan wachten op de pompoenen. Bij “De Groene Winkel” op de 1ste Hogeweg zijn ze al volop te krijgen.

OOZ_140812_3263

Lekker genieten van de vakantie

Voor Jou Uitgezocht