Search
Close this search box.

pompoenentijd? Nee, het is nog komkommertijd.

Een trouwe fan van oog op Zeist beklaagde zich er over dat de nieuwswaarde van de berichten op oog op Zeist op dit moment wat lager is. Dit wordt gedeeltelijk veroorzaakt door de zo genaamde komkommertijd. In Zeist is het op dit moment erg stil. Iedereen is nog aan het genieten van 2 heerlijke vakantie weken. Terwijl elders in het land de scholen alweer zijn begonnen.

“Beste fan:”Ik snap dat je snakt naar al die leuke nieuwswaardige OogOpZeist foto’s en  berichten. Helaas is het behoorlijk komkommertijd voor wat betreft nieuwswaardige zaken. Daarom plaatsen wij ook gewoon mooie plaatjes van Zeister plekjes. Ik beloof je als de pompoenen weer in het nieuws zijn en de pepernoten weer bij het kruidvat te koop zijn de nieuwswaardige items van zelf weer langskomen. 

Wie niet kan wachten op de pompoenen. Bij “De Groene Winkel” op de 1ste Hogeweg zijn ze al volop te krijgen.

OOZ_140812_3263
Lekker genieten van de vakantie

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More