Search
Close this search box.

Ze is jarig vandaag! “Le temps s’ecoule”

Het beeld ‘Le temps s’ecoule’ is jarig vandaag! Op 31 augustus 1984 werd zij aangeboden door Makelaarskantoor Lettinga BV  aan de gemeente Zeist ter gelegenheid van het 50 jarige bestaan van het bedrijf.  Zoals de titel met een vooruitziende blik zegt’ De tijd verglijdt. De makelaar Lettinga BV is niet meer. Dit bedrijf leeft voort in Patist Lettinga en Van EE. Nog steeds gevestigd aan de eerste Hogeweg. 

Le temps s’ecoule’ is een beeld dat in het parkje aan de 1e hogeweg in Zeist staat. Het beeldje is gemaakt door Tineke Bot (1945). Klik hier voor haar website.

OOZ_140814_3906

Le temps s'écoule
Le temps s’écoule – De tijd vergaat

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More