Search
Close this search box.

Ze is jarig vandaag! “Le temps s’ecoule”

Het beeld ‘Le temps s’ecoule’ is jarig vandaag! Op 31 augustus 1984 werd zij aangeboden door Makelaarskantoor Lettinga BV  aan de gemeente Zeist ter gelegenheid van het 50 jarige bestaan van het bedrijf.  Zoals de titel met een vooruitziende blik zegt’ De tijd verglijdt. De makelaar Lettinga BV is niet meer. Dit bedrijf leeft voort in Patist Lettinga en Van EE. Nog steeds gevestigd aan de eerste Hogeweg. 

Le temps s’ecoule’ is een beeld dat in het parkje aan de 1e hogeweg in Zeist staat. Het beeldje is gemaakt door Tineke Bot (1945). Klik hier voor haar website.

OOZ_140814_3906

Le temps s'écoule
Le temps s’écoule – De tijd vergaat

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More