Search
Close this search box.

Gratis Pannenkoeken van Bram bij opening duowinkel

Tijdens de opening  van hun nieuwe duowinkel bieden “Heger en van den Berg” en “de Nieuwe Boekerij” hun klanten een gratis pannenkoek van Bram aan. In hun nieuwe winkel kon iedereen rondneuzen of deelnemen aan een van de workshops.  Het was weer gezellige drukte op de Voorheuvel.  Voor sommigen was  een pannenkoek van Bram het hoogtepunt van de middag.

OOZ_140830_6539

De lekkerste pannenkoeken van Bram
De lekkerste pannenkoeken van Bram
De lekkerste pannenkoeken van Zeist
De lekkerste pannenkoeken van Zeist
Pannenkoeken van Bram tijdens opening Heger en de Nieuwe Boekerij.
Pannenkoeken van Bram tijdens opening Heger en de Nieuwe Boekerij.

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More