Search
Close this search box.

Hoeveel ballonnen had Univé in deze Fiat 500 gestopt?

Tijdens het 10e Shantyfestival in Zeist kon je op de Slotlaan bij hoofdsponsor Univé meedoen aan een prijsvraag. Door te raden hoeveel hoeveel ballonnen zij in hun Fiat 500 hadden gestopt is een leuke prijs te winnen. Univé kijkt terug op een geslaagd evenement! Graag horen zij van u of u ook een plezierige, muzikale dag gehad heeft? De organisator heeft Univé bedankt tijdens het afsluitende optreden van Ancora op het Nootdweerplein. Unive Midden-Nederland hoofdsponsor Shantifestival Zeist

Ook benieuwd hoeveel ballonnen er in een Fiat 500 kunnen? Op 5 september a.s. wordt de prijsvraagwinnaar bekend gemaakt.  Wie weet bent u een van de winnaars! De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

Shantifestival Zeist 2014 met hoofdsponsor Unive op de Slotlaan
Shantifestival Zeist 2014 met hoofdsponsor Unive op de Slotlaan
Gratis Ballon bij Unive Midden-Nederland hoofdsponsor Shantifestival Zeist
Gratis Ballon bij Unive Midden-Nederland hoofdsponsor Shantifestival Zeist

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More