Hoeveel ballonnen had Univé in deze Fiat 500 gestopt?

Hoeveel ballonen zaten erin?

Tijdens het 10e Shantyfestival in Zeist kon je op de Slotlaan bij hoofdsponsor Univé meedoen aan een prijsvraag. Door te raden hoeveel hoeveel ballonnen zij in hun Fiat 500 hadden gestopt is een leuke prijs te winnen. Univé kijkt terug op een geslaagd evenement! Graag horen zij van u of u ook een plezierige, muzikale dag gehad heeft? De organisator heeft Univé bedankt tijdens het afsluitende optreden van Ancora op het Nootdweerplein. Unive Midden-Nederland hoofdsponsor Shantifestival Zeist

Ook benieuwd hoeveel ballonnen er in een Fiat 500 kunnen? Op 5 september a.s. wordt de prijsvraagwinnaar bekend gemaakt.  Wie weet bent u een van de winnaars! De winnaars worden per mail op de hoogte gesteld.

Shantifestival Zeist 2014 met hoofdsponsor Unive op de Slotlaan

Shantifestival Zeist 2014 met hoofdsponsor Unive op de Slotlaan

Gratis Ballon bij Unive Midden-Nederland hoofdsponsor Shantifestival Zeist

Gratis Ballon bij Unive Midden-Nederland hoofdsponsor Shantifestival Zeist

 

Voor Jou Uitgezocht