Search
Close this search box.

Big Salsa Band in Slottuin theater

De Rotterdamse Big Salsa band laat Zeist dansen op de klanken van de Salsa. Een van de laatste optredens in het Slottuintheater van dit seizoen zorgt ervoor dat niemand rustig blijft zitten. Aanstaande woensdag is er nog één jeugdvoorstelling in het Slottuintheater. Daarna zit het zomerseizoen er weer op tot 30 mei 2015.

Big Salsa band in Slottuin Theater
Big Salsa band in Slottuin Theater

OOZ_140829_3791

Big Salsa band in Slottuin Theater
Big Salsa band in Slottuin Theater
Zeist danst n Slottuin Theater
Zeist danst n Slottuin Theater
Big Salsa band in Slottuin Theater
Big Salsa band in Slottuin Theater
Zeist danst n Slottuin TheaterZeist danst n Slottuin Theater
Zeist danst n Slottuin Theater
Big Salsa band in Slottuin Theater
Big Salsa band in Slottuin Theater

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More