Search
Close this search box.

Open huis bij Zeister Muziekschool

Op Zaterdag 6 september is het Open Huis bij de Zeister Muziekschool. Van 10:00 tot 13:00 kan iedereen terecht om informatie te krijgen over de cursussen voor het komende Seizoen bij de Muziekschool. Je kunt muziekinstrumenten uitproberen, optredens bekijken, workshops volgen. Nog even nagenieten van een prachtig Lusterum waarmee deze 75 jarige het vorige seizoen afsloot.

2014062220140622-_MLB3693 2014062220140622-_MLB9067 2014062220140622-_MLB9062 2014062220140622-_MLB3705

Nieuwe cursussen zijn:

DJ School – Leer zelf muziek maken en componeren met je computer.

Pianolessen voor (groot)ouder en kind – Samen op pianoles! Samen genieten van muziek maken en je kunt je (klein)kind nog beter helpen bij het studeren.

Opstapcursussen – Ze starten half september weer: de opstapcursussen in vele muziekinstrumenten, van saxofoon tot viool. Tijdens de cursus krijg je het muziekinstrument in bruikleen mee naar huis!

Popschool Unplugged
Cursisten van de Popschool krijgen keus: naast reguliere lessen kon er altijd al gerepeteerd worden in bandvorm en daarbij nu komt de Popschool Unplugged. In afwisselende, kleine bezettingen wordt er gerepeteerd. Zonder hulp van versterkers. Unplugged dus… met de pure sound van zangers en zangeressen, gitaren en bas, piano en percussie en een rijke collectie van mooie liedjes. Op en top muziek!

Het voorlopige programma van het Open huis

Zeister Muziekschool
Markt 3 3701 JZ Zeist
030 6913944
info@zeistermuziekschool.nl

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More