Search
Close this search box.

Bijzonder kinderportret van Jenny Boot

De Friezin Jenny Boot maakt zeer bijzondere portretten van jonge mensen. Normaal gesproken doet zij dit vanuit haar studio in Sneek. Op 20 september is zij in Zeist voor het maken van kinderportretten. U kunt zich aanmelden om ook van uw kind of kinderen een uniek portret te laten maken.  Samen met haar team zorgt zij voor een unieke ervaring voor u en uw kind.
De kosten van een fotoshoot inclusief visagie / styling, en het leveren van 4 bewerkte beelden zijn € 150,–.
Aanmelden via contact@jennyboot.nl onder vermelding van kidsshoot Zeist
Meer informatie:
www.jennyboot.nl
e-mail: contact@jennyboot.nl
tel: +31 (0) 641103524

Portraits

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More