Search
Close this search box.

Daniel: “de Robin Hood van het Zusterplein”

Daniel heeft de mooiste schietbaan van Midden Nederland. Achter het Zusterplein naast de sloot heeft hij een perfecte plek om te trainen voor zijn sport. Dit pad is niet echt toegankelijk voor publiek.  Zodra er ook maar iemand aankomt stopt hij met schieten. Onder het toeziend oog van zijn vader kan hij goed oefenen.

Daniel de Robin Hood van het Zusterplein
Daniel de Robin Hood van het Zusterplein
Daniel de Robin Hood van het Zusterplein
Daniel de Robin Hood van het Zusterplein

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More