Search
Close this search box.

The Blue Lotus business as usual

De eigenaren van Chinees Restaurant The Blue Lotus aan de Laan van Vollenhove in Zeist gaan gewoon door. Een klant  ging er vorige week donderdag met de kassa vandoor.  Ze zijn nog steeds erg verbaasd dat hij de hele kassa achter de bar vandaan trok en ermee aan de haal ging.  Van de politie hebben zij nog niet vernomen of er al voortgang in het onderzoek zit. De kassa is ook nog steeds niet terecht.

Ze zijn wel erg blij met alle steun betuigen en bloemen, zie ze van klanten hebben mogen ontvangen.

Ons eerdere bericht Overval op Restaurant “The Blue Lotus”

Eigenaren Restaurant The Blue Lotus
Eigenaren Restaurant The Blue Lotus

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More