Search
Close this search box.

Even aan mijn moeder vragen!

Muziektherapeut Jan Smit uit Amersfoort was vanavond in de Peppel voor een muziekavond speciaal voor mensen met een verstandelijk beperking. Het nummer “Even aan mijn moeder vragen” van Bloem was een van de nummers, die Jan Smit samen met de mensen zong. Samen met het publiek werd er onder andere luchtgitaar gespeeld. De avond werd afgesloten met een heuse polonaise. Er waren onder andere een aantal cliënten van Abrona.

Samen zingen met Jan Smit door mensen met een verstandelijk beperking
Samen zingen met Jan Smit door mensen met een verstandelijk beperking
Samen zingen
Samen zingen
Even aan mijn moeder vragen met  Jan Smit muziek therapeut
Even aan mijn moeder vragen
De kus van bloem
De kus van bloem
Lucht gitaar spelen
Lucht gitaar spelen
Polonaise met Jan Smit als afsluiting van de avond
Polonaise met Jan Smit als afsluiting van de avond
Polonaise met Jan Smit als afsluiting van de avond
Polonaise met Jan Smit als afsluiting van de avond

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More