Search
Close this search box.

Even aan mijn moeder vragen!

Muziektherapeut Jan Smit uit Amersfoort was vanavond in de Peppel voor een muziekavond speciaal voor mensen met een verstandelijk beperking. Het nummer “Even aan mijn moeder vragen” van Bloem was een van de nummers, die Jan Smit samen met de mensen zong. Samen met het publiek werd er onder andere luchtgitaar gespeeld. De avond werd afgesloten met een heuse polonaise. Er waren onder andere een aantal cliënten van Abrona.

Samen zingen met Jan Smit door mensen met een verstandelijk beperking
Samen zingen met Jan Smit door mensen met een verstandelijk beperking
Samen zingen
Samen zingen
Even aan mijn moeder vragen met  Jan Smit muziek therapeut
Even aan mijn moeder vragen
De kus van bloem
De kus van bloem
Lucht gitaar spelen
Lucht gitaar spelen
Polonaise met Jan Smit als afsluiting van de avond
Polonaise met Jan Smit als afsluiting van de avond
Polonaise met Jan Smit als afsluiting van de avond
Polonaise met Jan Smit als afsluiting van de avond

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More