Search
Close this search box.

Villa en Mooi Zeist en het Het Trainingsbureau, een duo waar u meer van gaat horen

Afgelopen woensdag 3 september was Villa Mooi Zeist voor de eerste keer de gastheer voor de Ontwikkelspeelplaats; een verrassend doelgerichte workshop van Het Trainingsbureau. Het thema was Mindfulness in Bedrijf. Een actieve avond waarbij de deelnemers door middel van diverse oefeningen de theorie ook echt beleefden. Mindfulness draagt ertoe bij dat je resultaatgericht werkt, met volle aandacht voor de relatie. De kern is dicht bij jezelf blijven.

Na afloop van de Ontwikkelspeelplaats werd er gezellig nagepraat. De deelnemers gaven aan geïnspireerd te zijn door de workshop; “Dit smaakt naar meer”. Tijdens een Ontwikkelspeelplaats wordt u getrakteerd op een ca. twee uur durende leerbelevenis rondom één van de expertisegebieden van de trainers.

De workshops vinden elke maand plaats bij Villa Mooi Zeist op de 1e woensdag van de maand. Kijk voor de agenda op www.hettrainingsbureau.nl of de agenda van Villa Mooi Zeist

De eerst volgende Ontwikkelspeelplaats  op Woensdag 1 oktober in VillaMooiZeist gaat over onderhandelen. Kosten zijn € 50,– ex BTW

Voor netwerkers en flexwerkers van Villa Mooi Zeist Netwerk en zijn de Ontwikkelspeelplaats trainingen gratis toegankelijk.  Ook netwerker, flexwerker of een training volgen.

Meld je aan via Villa Mooi Zeist  info@villamooizeist.nl of bel (030) 695 32 22
Villa Mooi Zeist laat ondernemende mensen schitteren.

OOZ_140903_7196 OOZ_140903_7172 OOZ_140903_7113 OOZ_140903_7185

OOZ_140903_7225

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More