Villa en Mooi Zeist en het Het Trainingsbureau, een duo waar u meer van gaat horen

Afgelopen woensdag 3 september was Villa Mooi Zeist voor de eerste keer de gastheer voor de Ontwikkelspeelplaats; een verrassend doelgerichte workshop van Het Trainingsbureau. Het thema was Mindfulness in Bedrijf. Een actieve avond waarbij de deelnemers door middel van diverse oefeningen de theorie ook echt beleefden. Mindfulness draagt ertoe bij dat je resultaatgericht werkt, met volle aandacht voor de relatie. De kern is dicht bij jezelf blijven.

Na afloop van de Ontwikkelspeelplaats werd er gezellig nagepraat. De deelnemers gaven aan geïnspireerd te zijn door de workshop; “Dit smaakt naar meer”. Tijdens een Ontwikkelspeelplaats wordt u getrakteerd op een ca. twee uur durende leerbelevenis rondom één van de expertisegebieden van de trainers.

De workshops vinden elke maand plaats bij Villa Mooi Zeist op de 1e woensdag van de maand. Kijk voor de agenda op www.hettrainingsbureau.nl of de agenda van Villa Mooi Zeist

De eerst volgende Ontwikkelspeelplaats  op Woensdag 1 oktober in VillaMooiZeist gaat over onderhandelen. Kosten zijn € 50,– ex BTW

Voor netwerkers en flexwerkers van Villa Mooi Zeist Netwerk en zijn de Ontwikkelspeelplaats trainingen gratis toegankelijk.  Ook netwerker, flexwerker of een training volgen.

Meld je aan via Villa Mooi Zeist  info@villamooizeist.nl of bel (030) 695 32 22
Villa Mooi Zeist laat ondernemende mensen schitteren.

OOZ_140903_7196 OOZ_140903_7172 OOZ_140903_7113 OOZ_140903_7185

OOZ_140903_7225

 

 

 ZeistinBeeld.nl

 ZeistinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de gemeente Zeist en zijn kernen Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide en Zeist.  ZeistinBeeld.nl is de opvolger van OogopZeist.nl.  Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan  ZeistinBeeld.nl op Facebook  of volg ons op onze Twitterpagina, . Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@ZeistinBeeld.nl.
Auteursrechtelijk beschermd Het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van  ZeistinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de redactie van  ZeistinBeeld.nl. Dat kan via onze contactpagina Voor prive gebruik zijn foto's te bestellen via onze Webshop op BoasPhoto.nl. De berichten van ZeistinBeeld.nl delen via Facebook of twitter mag wel, graag zelfs! © 2018 Mel Boas/Boasphoto.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.