Search
Close this search box.

Vroeg einde mooie dag!

De toertocht met klassiek auto’s was voor een van de deelnemers al snel afgelopen. Op de Utrechtseweg werd hij van achteraan gereden door een moderne auto, die verblind werd door de laag staande zon.  Dit gebeurde voor het stoplicht op de Scharweijdelaan. Beide auto’s belanden op een oplegger. Er was geen letsel aan personen voor zover ons bekend.

OOZ_140913_8382

Aanrijding op de Utrechtseweg met klassieke auto
Aanrijding op de Utrechtseweg met klassieke auto

 

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More