Search
Close this search box.

Uit je contouren stappen tijdens nacht van de buitenplaatsen.

Uit je contouren stappen was een van de activiteiten in het Blookerpark Huis ter Heide. Kunstenaars schilderden met licht op het Keien huisje.

 

OOZ_140913_9110 OOZ_140913_9153 OOZ_140913_9123

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More