Week van het Walkartpark van start gegaan

Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji

De gemeente komt deze week haar belofte aan de dames Walkart na. De dames Walkart hebben het park geschonken aan de gemeente Zeist onder de voorwaarde dat het een openbaar wandelpark blijft. Naast wandelen biedt het park alle ruimte om te picknicken op zomerse dagen en leuke dingen te organiseren.

Om het Park beter onder de aandacht van de bewoners van Zeist te brengen wordt er vanaf 17 september de week van het Walkartpark georganiseerd. Met iedere dag een groot aantal verschillende activiteiten.

De gemeente wil deze week ook aangrijpen om met inwoners van Zeist in discussie te gaan over de toekomst van het park. U kunt meepraten over de toekomst van het park. Bijvoorbeeld tijdens de Zeister Zomergasten op vrijdag avond. Meer Weten over het hele programma op de site van de gemeente Zeist.  Programma Week van het Walkartpark. 

Vandaag gaf Helen IJsselmuiden van volledig.nl  een workshop demonstratie Taiji

 

Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji

Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji

Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji

Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji

OOZ_140917_5135

 

 

Voor Jou Uitgezocht

 • Helen IJsselmuiden
  18 september 2014 op 14:18

  Beste Mel,

  Wat meteen opviel en wat meteen het doel van deze site laat zien, is de discussie over het al dan niet voortbestaan van het Walkartpark.
  Je hebt mij en mijn activiteit heel mooi neergezet. Dank voor deze promotie. Ik zet onder nieuws op mijn site ook nog een klein berichtje over deze dag. Mag ik één van de foto’s overnemen met vermelding van jou en jouw site?
  Hartelijke groet,