Search
Close this search box.

Week van het Walkartpark van start gegaan

De gemeente komt deze week haar belofte aan de dames Walkart na. De dames Walkart hebben het park geschonken aan de gemeente Zeist onder de voorwaarde dat het een openbaar wandelpark blijft. Naast wandelen biedt het park alle ruimte om te picknicken op zomerse dagen en leuke dingen te organiseren.

Om het Park beter onder de aandacht van de bewoners van Zeist te brengen wordt er vanaf 17 september de week van het Walkartpark georganiseerd. Met iedere dag een groot aantal verschillende activiteiten.

De gemeente wil deze week ook aangrijpen om met inwoners van Zeist in discussie te gaan over de toekomst van het park. U kunt meepraten over de toekomst van het park. Bijvoorbeeld tijdens de Zeister Zomergasten op vrijdag avond. Meer Weten over het hele programma op de site van de gemeente Zeist.  Programma Week van het Walkartpark. 

Vandaag gaf Helen IJsselmuiden van volledig.nl  een workshop demonstratie Taiji

 

Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji
Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji
Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji
Helen IJsselmuiden van volledig.nl geeft een workshop demonstratie Taiji

OOZ_140917_5135

 

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More