Search
Close this search box.

Gemeenteactie of burgerinitiatief?

De terraswanden van het parkje naast de L-Flat in Vollenhove hebben het afgelopen weekend een fris kleurtje gekregen. Iedereen, die over de dreef langs deze wijk rijdt kan zien dat hier Vollenhove park Zeist is. De metamorfose heeft in het weekend plaatsgevonden. Daarom vermoeden wij een burgerinitiatief. We horen graag als het anders is.

Zeist in Vollenhove park
Zeist in Vollenhove park
Gemeenteactie of burgerinitiatief
Gemeenteactie of burgerinitiatief
Vollenhove park krijgt fris kleurtje
Vollenhove park krijgt fris kleurtje

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More