Gemeenteactie of burgerinitiatief?

Vollenhove park krijgt fris kleurtje

De terraswanden van het parkje naast de L-Flat in Vollenhove hebben het afgelopen weekend een fris kleurtje gekregen. Iedereen, die over de dreef langs deze wijk rijdt kan zien dat hier Vollenhove park Zeist is. De metamorfose heeft in het weekend plaatsgevonden. Daarom vermoeden wij een burgerinitiatief. We horen graag als het anders is.

Zeist in Vollenhove park

Zeist in Vollenhove park

Gemeenteactie of burgerinitiatief

Gemeenteactie of burgerinitiatief

Vollenhove park krijgt fris kleurtje

Vollenhove park krijgt fris kleurtje

Voor Jou Uitgezocht

  • reyn schuurman
    21 september 2014 op 11:25

    Het is geen burgerinitiatief maar een samenwerk tussen, wijkmanagement, Bassis school De Dreef en gemeente Zeist. De 28 komt wethouder Fluitman het onthullen.

    Jammer genoeg zijn de bewoners niets gevraagd of men mee wilde denken aan de kleur stelling. Vele bewoners vinden het dan ook echt afschuwelijk. Het project is niet klaar want de kinderen van de basis school mogen nog hun schilderkunsten er op los laten. Gevolg … nog meer afbreuk doen aan de woonomgeving.