Search
Close this search box.

Brandweer verleend assistentie bij ophalen gevallen bewoner.

Een bewoner van de Wilhelminapark flat is in zijn woning gevallen en heeft zijn heup gebroken. De liften in dit gebouw zijn zo klein dat de bewoner met behulp van de brandweer buiten langs moest worden opgehaald.

Brandweer helpt bij ophalen bewoner Wiilhelminaparkflat
Brandweer helpt bij ophalen bewoner Wiilhelminaparkflat
Brandweer helpt bij ophalen bewoner Wiilhelminaparkflat
Brandweer helpt bij ophalen bewoner Wiilhelminaparkflat

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More