Search
Close this search box.

Exotendag bij Bovenwegen

Tijdens de Exotendag op 13 september konden bewoners van Bovenwegen komen kijken naar deze bijzondere motoren. Sommige bewoners zouden graag nog een rondje willen maken. Helaas zat dit er niet in.

OOZ_140913_8456 OOZ_140913_8416 OOZ_140913_8450

 

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More