Search
Close this search box.

Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis.

Wethouder Marcel Fluitman opent de vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis. Op deze markt kunnen Zeistenaren komen shoppen bij een groot aantal maatschappelijke organisaties in onze regio voor een leuk, interessant of leerzame bijdrage aan de participatie maatschappij als vrijwilliger. Bezoekers konden neuzen in ouderwetse mappen met alle vrijwilligers vacatures. Kennis maken met verschillende maatschappelijke organisaties. Het was ook een gelegenheid voor sommige maatschappelijke organisaties om met elkaar kennis te maken. De Prinses Maxima Manage uit Den Dolder had al voor de officiële opening haar eerste vrijwilligster te pakken.

De vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door Via Via Vrijwillig in Actie van Meander Omnium.

Mayckal Kicken van VIA VIA Vrijwillig in Actie
Mayckal Kicken van VIA VIA Vrijwillig in Actie
Neuzen in vrijwilligersvacatures
Neuzen in vrijwilligersvacatures
Onderling bijpraten tussen maatschappelijke organisaties
Onderling bijpraten tussen maatschappelijke organisaties
Stidad vertelt wat zij doen
Stidad vertelt wat zij doen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More