Search
Close this search box.

Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis.

Wethouder Marcel Fluitman opent de vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis. Op deze markt kunnen Zeistenaren komen shoppen bij een groot aantal maatschappelijke organisaties in onze regio voor een leuk, interessant of leerzame bijdrage aan de participatie maatschappij als vrijwilliger. Bezoekers konden neuzen in ouderwetse mappen met alle vrijwilligers vacatures. Kennis maken met verschillende maatschappelijke organisaties. Het was ook een gelegenheid voor sommige maatschappelijke organisaties om met elkaar kennis te maken. De Prinses Maxima Manage uit Den Dolder had al voor de officiële opening haar eerste vrijwilligster te pakken.

De vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door Via Via Vrijwillig in Actie van Meander Omnium.

Mayckal Kicken van VIA VIA Vrijwillig in Actie
Mayckal Kicken van VIA VIA Vrijwillig in Actie
Neuzen in vrijwilligersvacatures
Neuzen in vrijwilligersvacatures
Onderling bijpraten tussen maatschappelijke organisaties
Onderling bijpraten tussen maatschappelijke organisaties
Stidad vertelt wat zij doen
Stidad vertelt wat zij doen

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More