Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis.

De Wethouder opent de vrijwilligersmarkt

Wethouder Marcel Fluitman opent de vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis. Op deze markt kunnen Zeistenaren komen shoppen bij een groot aantal maatschappelijke organisaties in onze regio voor een leuk, interessant of leerzame bijdrage aan de participatie maatschappij als vrijwilliger. Bezoekers konden neuzen in ouderwetse mappen met alle vrijwilligers vacatures. Kennis maken met verschillende maatschappelijke organisaties. Het was ook een gelegenheid voor sommige maatschappelijke organisaties om met elkaar kennis te maken. De Prinses Maxima Manage uit Den Dolder had al voor de officiële opening haar eerste vrijwilligster te pakken.

De vrijwilligersmarkt wordt georganiseerd door Via Via Vrijwillig in Actie van Meander Omnium.

Mayckal Kicken van VIA VIA Vrijwillig in Actie

Mayckal Kicken van VIA VIA Vrijwillig in Actie

Neuzen in vrijwilligersvacatures

Neuzen in vrijwilligersvacatures

Onderling bijpraten tussen maatschappelijke organisaties

Onderling bijpraten tussen maatschappelijke organisaties

Stidad vertelt wat zij doen

Stidad vertelt wat zij doen

Voor Jou Uitgezocht

%d bloggers liken dit: