Search
Close this search box.

Een zaak van smaak Oesters & Riesling proeverij

De Smakenzaak van Sebastiaan de Jong organiseerde 2 zaterdagen achter elkaar een proeverij van oesters en Riesling. Voor de deur van de Smakenzaak was het afgelopen zaterdag dan ook goed vertoeven. Er was een keuze uit Duitse en Franse Riesling om de Zeeuwse en Franse Oesters mee weg te spoelen.

OOZ_140927__MLB8572 OOZ_140927__MLB7037 OOZ_140927__MLB8566 OOZ_140927__MLB7056 OOZ_140927__MLB7029

Het smaakvol eten van een oester blijft altijd een uitdaging. Sebastiaan was wel in staat geweest om een ervaren oester publiek voor zijn gezellige evenement op de been te brengen. Een van de Riesling wijnen was onder andere de GUTSRIESLING TROCKEN 2012 van FRANZ KÜNSTLER. Deze wijn werd in de Gault Millau tot de 10 beste Gutsrieslings van Duitsland gekozen

Speciaal voor deze gelegenheid heeft de wijnkoper van Wijnkoperij De Witte OS een aantal bijzondere aanbiedingen. De smakenzaak van de familie de Jong:

De Witte Os Wijnkoperij sinds 1768
1e Hogeweg 22/Passage
3701 HL ZEIST

030-692 24 65
info@dewitteos.nl

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More