Oliebollen, bent u er al aan toe?

Wout van der Vorst's Oliebollen kraam

Oliebollen zijn toch iets voor de laatste dag van het jaar. Voor Wout van der Vorst niet. Hij staat al meer dan 30 jaar met zijn oliebollen kraam in Zeist. Bij hem zijn vanaf gisteren 2 oktober oliebollen en appelflappen te krijgen. Hij blijft meestal staan tot de eerste week van januari als er nog bestellingen zijn.

Wij zijn wel benieuwd wat jullie ervan vinden de oliebollen kramen al weer zijn neergezet.

Wout van der Vorst's Oliebollen al 30 jaar in Zeist

Wout van der Vorst’s Oliebollen al 30 jaar in Zeist

De oliebollen kraam op het Emmaplein.

De oliebollen kraam op het Emmaplein.

Voor Jou Uitgezocht

  • Het maken van de zandsculptuur gaat ook tijdens een regenbui gewoon door. - ZeistinBeeld.nl
    7 september 2017 op 12:01

    […] zandkunstenaar. In weer en wind is hij op dit moment bezig op de Weeshuislaan waar op 1 oktober de oliebollenkraam van Wout van der Vorst zijn plek weer zal in nemen. Op een dag met regen heeft hij wel wat minder bekijks dan op andere […]

  • %d bloggers liken dit: