Search
Close this search box.

Oliebollen, bent u er al aan toe?

Oliebollen zijn toch iets voor de laatste dag van het jaar. Voor Wout van der Vorst niet. Hij staat al meer dan 30 jaar met zijn oliebollen kraam in Zeist. Bij hem zijn vanaf gisteren 2 oktober oliebollen en appelflappen te krijgen. Hij blijft meestal staan tot de eerste week van januari als er nog bestellingen zijn.

Wij zijn wel benieuwd wat jullie ervan vinden de oliebollen kramen al weer zijn neergezet.

Wout van der Vorst's Oliebollen al 30 jaar in Zeist
Wout van der Vorst’s Oliebollen al 30 jaar in Zeist
De oliebollen kraam op het Emmaplein.
De oliebollen kraam op het Emmaplein.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More