Search
Close this search box.

Oliebollen, bent u er al aan toe?

Oliebollen zijn toch iets voor de laatste dag van het jaar. Voor Wout van der Vorst niet. Hij staat al meer dan 30 jaar met zijn oliebollen kraam in Zeist. Bij hem zijn vanaf gisteren 2 oktober oliebollen en appelflappen te krijgen. Hij blijft meestal staan tot de eerste week van januari als er nog bestellingen zijn.

Wij zijn wel benieuwd wat jullie ervan vinden de oliebollen kramen al weer zijn neergezet.

Wout van der Vorst's Oliebollen al 30 jaar in Zeist
Wout van der Vorst’s Oliebollen al 30 jaar in Zeist
De oliebollen kraam op het Emmaplein.
De oliebollen kraam op het Emmaplein.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

Taptoe op Bevrijdingsdag 5 mei voor Slot Zeist

Op vrijdag 5 mei 2023 vond de Bevrijdingstaptoe plaats op het voorplein van Slot Zeist. Na enkele jaren afwezigheid vanwege onder andere de coronamaatregelen, organiseerde de Stichting Muziekstad Zeist een geweldige editie met een “The Best Of” productie, waarin maar liefst vijf topkorpsen uit Nederland deelnamen.

Read More