Heel Sterrenberg Bakt op Burendag

De beste bakster van Sterrenberg

Wat is er leuker dan tijdens burendag samen taarten te bakken en opeten. Zo dachten ze er tenminste in onze nieuwste wijk in Zeist Sterrenberg over. Burendag is juist voor deze gemêleerde wijk Sterrenberg een mooie gelegenheid om je buren te leren kennen. Deze voormalige locatie van Abrona is tegenwoordig een gewone woonwijk waar nog cliënten van Abrona buren zijn.

Heel Sterrenberg bakt

Heel Sterrenberg bakt

Heel Sterrenberg bakt

Heel Sterrenberg bakt

Op het hoogtepunt van de middag hadden zich dan ook meer dan honderd buurtbewoners verzameld bij de boerderij op de Dierenriem 1. Op dat moment werd er echter nog druk gejureerd om de bakkampioen van Sterrenberg te kunnen uitroepen. Ze ging samen met alle andere bakkers op de foto.

Draaiorgel in Sterrenberg tijdens burendag

Draaiorgel in Sterrenberg tijdens burendag

Dansje maken

Dansje maken

Voor Jou Uitgezocht