Search
Close this search box.

Heel Sterrenberg Bakt op Burendag

Wat is er leuker dan tijdens burendag samen taarten te bakken en opeten. Zo dachten ze er tenminste in onze nieuwste wijk in Zeist Sterrenberg over. Burendag is juist voor deze gemêleerde wijk Sterrenberg een mooie gelegenheid om je buren te leren kennen. Deze voormalige locatie van Abrona is tegenwoordig een gewone woonwijk waar nog cliënten van Abrona buren zijn.

Heel Sterrenberg bakt
Heel Sterrenberg bakt
Heel Sterrenberg bakt
Heel Sterrenberg bakt

Op het hoogtepunt van de middag hadden zich dan ook meer dan honderd buurtbewoners verzameld bij de boerderij op de Dierenriem 1. Op dat moment werd er echter nog druk gejureerd om de bakkampioen van Sterrenberg te kunnen uitroepen. Ze ging samen met alle andere bakkers op de foto.

Draaiorgel in Sterrenberg tijdens burendag
Draaiorgel in Sterrenberg tijdens burendag
Dansje maken
Dansje maken

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More