Search
Close this search box.

iCycle event bij Zwembad Dijnselburg

Georganiseerd door Sportservice-MiddenNederland was het buiten terrein van het Zwembad Dijnselburg het afgelopen weekend het domein van jonge mountain bikers en BMXers. Voor de mountainbikers was er een parcours uitgezet door Het Rijwielpaleis Zeist. De BMX konden een een pumptrack baan van iCycle uitproberen.

Deze foto serie is gemaakt tijdens de open zaterdagmiddag. De dagen daarvoor hebben verschillende scholen uit Zeist deze fiets varianten uit kunnen proberen.

Racen op een pumptrack van iCycle
Racen op een pumptrack van iCycle
Rob Klomp kijkt tevreden terug op een geslaagd Icycle event
Rob Klomp kijkt tevreden terug op een geslaagd Icycle event

OOZ_140927__MLB8452

 

Pumptracks van ICycle is iets nieuws op het gebied van BMX fietsen. Je kan het ook als step baan gebruiken.

Delen op socials:

Facebook
Twitter
Pinterest

Meer Zeist in beeld ...

De route van The Passion bekend

Donderdag 28 maart is het zover dan staat Zeist in het teken van The Passion. Hoewel de route van deze processie in Zeist geheim wordt gehouden vanwege veiligheidsredenen, kunnen we een vergelijking maken met de historische route van Jezus’ lijdensweg in Jeruzalem.

Read More

Podium van The Passion krijgt vorm.

Ontdek hoe groot het indrukwekkende podium van The Passion wordt. Op ’t Rond voor het gemeentehuis van Zeist. De bouwers zijn het hele weekend hard aan het werk geweest op de Slotlaan het Walkartpark. Witte Donderdag vindt het KRO NCRV passie evenement plaats.

Read More